dinsdag 18 augustus 2015

Weer naar school

Het is weer rustig hier in huis. De oudste twee kinderen zijn inmiddels weer naar school, wat helemaal geen straf is met dit weer. Om ze binnen een beetje in het gareel te houden is momenteel niet zo gemakkelijk. Met name onze oudste had toch wel erg veel last van spanning, vanwege het naar groep drie gaan. Als moeder kun je dan wel honderd keer zeggen dat het wel meevalt, dat het écht wel leuk is en dat het heel snel went, maar echt de zenuwen wegnemen dat kan natuurlijk alleen het ritme van school. Gisteren viel de eerste dag gelukkig reuze mee, maar 's avonds kwam er wel weer de ontlading. Het zal na een paar dagen weer hopelijk helemaal over zijn. En dan zijn we ook echt weer klaar voor een nieuw schooljaar.

Met mijzelf gaat het momenteel niet zo goed. Ik schrijf wel momenteel, maar eigenlijk heb ik het dan over de afgelopen tien weken. Ik ben vooral erg moe. Niet in de zin van dat ik de hele dag in bed lig te slapen, maar meer dat ik na heel weinig inspanning gewoon bekaf ben. Een loom gevoel in benen en armen, waardoor ik meer aan het uitrusten ben, dan activiteiten aan het doen ben. Gelukkig gaat het met het kindje erg goed, dat geeft toch wel een gevoel van rust en zo te voelen is het weer een actievelingetje, heerlijk :-). Dat is meteen ook de reden dat ik mijn blog ernstig heb verwaarloosd de afgelopen tijd. Tegelijk heb ik wel een bepaalde behoefte aan schrijven. Dus waarschijnlijk zal ik de komende tijd hier weer wat meer te vinden zijn.
Alhoewel... ik heb ook weer een nieuw haakproject in mijn hoofd. Geen klein projectje, maar een heuse draagponcho voor mijzelf. Alleen nog goed garen/goede wol ervoor vinden. Weet iemand een webwinkel die aan te raden is qua prijs/kwaliteit en genoeg keus heeft? Want energie om uitgebreid in echte winkels te gaan shoppen, dat zit er momenteel niet in. Wat voor soort wol kan ik voor een draagponcho het beste gebruiken? Iemand een tip? Alvast bedankt!

3 opmerkingen:

 1. Moe lopen is niet leuk he. Hoop voor jou dat het snel betert.
  Voor de wol kan ik geen raad geven, ik koop altijd bij de Zeeman of Veritas, maar als je daar de verzendingskosten bij rekent kom dat natuurlijk weer niet goedkoop uit.
  Misschien kan je online kiezen en moet een familielid of vriendin binnenkort naar de winkel, kunnen ze even meeshoppen voor jou.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die lange vakantie vind ik ook best wel pittig, zeker als het weer niet al te best is. Hier nog twee weekjes te gaan.
  Lastig dat je zo moe bent, zeker met drie kleine kinderen. Hopelijk gaat het binnenkort wat beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat er weer rust in huis is. Ik kijk er ook naar uit dat de kinderen volgende week weer beginnen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen