woensdag 20 september 2017

Update

Ik log weer een keer in op mijn blog en ik zie dat het inmiddels alweer een jaar geleden is dat ik hier heb geschreven. Een jaar?? Dat is ook veel te lang. Ja, dat vind ik ook. En dus een kleine update van ons leven hier.

De belangrijkste reden om niet meer te schrijven is mijn nieuwe telefoon. Ja ja eindelijk heb ik een nieuwe telefoon, waar ik veel dingen mee kan doen. Het grootste voordeel is dat ik daardoor minder achter de laptop zit (veel minder), maar op een telefoon blogjes schrijven is helemaal niet handig en dus bleef het bloggen er een beetje bij. Blogjes van anderen lezen heb ik wel heel veel gedaan, maar het reageren bleef erbij (sorry).
De tweede reden is mijn hobby: haken. Het afgelopen jaar heb ik heel vaak een haaknaald in handen gehad en haken en typen/schrijven, dat gaat gewoon niet tegelijk. En aangezien ik meestal één ding maar in mijn focus heb schoot het bloggen erbij in.
En is er dan helemaal niets gebeurd het afgelopen jaar? Jazeker wel! Ik werd zwanger en ben inmiddels ook al bevallen van een vijfde kindje. Een prachtig mooi en lief meisje, wat er tegelijk ook voor zorgde dat ik mijn handen nu echt wel vol heb. (hoe doen andere ouders van grote gezinnen dat toch ;-)???)  Uiteindelijk hebben we wel weer redelijk onze draai gevonden inmiddels en gelukkig hebben we de draagdoek waardoor klein ukje heerlijk kan pitten en ik tussendoor ook andere dingen kan doen (zoals dit blogje typen). Maar een dreumes die hier ronddrentelt erbij die ook graag aandacht wil en het huishouden die ook regelmatig om aandacht schreeuwt is het af en toe wel wat jongleren.

Het is mijn bedoeling om hier toch zo af en toe weer wat te schrijven, want schrijven vind ik ook leuk en daar zou ik meer tijd voor vrij moeten maken (vind ik dan weer, leuke hobby's moet je in ere houden toch?). Ik ben benieuwd :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten