dinsdag 12 juli 2016

Toekomstplannen

Af en toe maken we plannen. Plannen voor de toekomst. We hebben nog een paar dromen die momenteel nog vaag zijn, maar waar we binnenkort toch meer mee gaan doen. Maar alles staat nu op losse schroeven en het is ook helemaal niet duidelijk of het überhaupt gaat lukken. Dus op dit moment kan ik nog niet veel concreter zijn.
Het enige punt van aandacht is dat we wel iets meer geld moeten hebben om toch het een en ander te kunnen gaan realiseren. Nu hebben we wel een potje, maar iets extra's zou geen overbodige luxe zijn. Met het weer op de rails zetten van mijn blog, bedacht ik me ook dat ik een account had bij Euroclix. Dit is een online spaarprogramma, waarbij je punten kunt sparen (clix) die je op een gegeven moment kunt inwisselen voor geld. Dit wordt op je rekening gestort. Je kunt clix krijgen door mails te lezen, maar ook door mee te doen aan onderzoeken. Dit vind ik erg leuk om te doen en dat is ook de reden waarom ik lid ben geworden. Ook kun je bij een aantal bekende webwinkels clix sparen als je daar wat koopt. Met name bij wat duurdere dingen, zoals een vakantie boeken, is dat best wel leuk. Als je lid wordt via mijn linkje (Euroclix) dan krijg je zelf een aantal clix en ik ook, dus alvast bedankt!
Snel gaat dat uiteraard niet, anders zou ik nu al schatrijk zijn. Maar ik heb verschillende programma's geprobeerd en ik heb het idee dat het hier toch net iets sneller en beter gaat dan bij de andere programma's.

Misschien denk je nu dat ik veel te moeilijk doe en heb je zelf nog een tip om op een laagdrempelige manier (in elk geval te combineren met huishouden en gezin) wat bij te verdienen. Dan hoor ik dat graag!

1 opmerking:

  1. Geld is vaak toch wel handig om veranderingen door te voeren helaas. Ik zou google adsense op je blog zetten.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen