maandag 4 januari 2016

2016

Vanuit een witte wereld wens ik jullie allemaal een heel goed en gezond 2016! Uiteraard met veel blogplezier. Zelf hoop ik het bloggen langzamerhand weer wat op te pakken. Ik mis het namelijk en heb zin om er weer een beetje mee te beginnen.
Het gaat hier langzamerhand weer de goede kant op. Dat wil zeggen zolang ik niet al te veel in de spiegel kijk, want daar zou ik depressief van worden. Een levend lijk met donkere wallen. Nee, dan kijk ik liever naar onze lieve jongste dochter, die echt elke dag groter en wijzer wordt. Stiekem mis ik het pasgeborene toch best wel, ook al is het ook weer mooi en bijzonder om de kleine ontwikkelingen weer mee te maken. Genieten van de eerste voorzichtige lachjes en met moeite uitgebrachte geluidjes, ik hou er van!

Vandaag na de vakantie weer de eerste normale dag. En ook al ontbreekt het me nog steeds aan behoorlijk wat energie, ik heb er zin in. Zin in het normale leven en zin om dingen op te pakken, voor zover dat gaat met een plakbaby. En die zin maakt het tekort aan energie helemaal goed. Helemaal als je mag beginnen in een wereld die prachtig wit is, ook al is er ondertussen alweer aardig wat weggedooid. Nu eerst maar proberen om een uurtje slaap te pakken op de bank, geen overbodige luxe...

5 opmerkingen:

 1. Jij ook een gelukkig nieuwjaar! Er ligt sneeuw begrijp ik? geniet er maar van! Hier regent het :( Ik hoop dat je snel weer wat meer energie hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De beste wensen voor jou en je gezin! Sneeuw? Hier in Amsterdam alleen maar regen... Lekker binnen blijven dus... Hopelijk kun je hier en daar een uurtje slaap pakken, zodat je je snel weer fitter voelt, gelukkig maakt zo'n lief, klein babietje veel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend voor je dat jij je zo energieloos voelt. Hopelijk gaat het snel de goede kant op.
  Veel plezier in ieder geval van de nieuwe familie-aanwinst. Zó lief, natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Hopelijk krijg je snel weer wat energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hebben jullie sneeuw dan? Heerlijk!

  Ik wens je veel energie en een heel fijn nieuwjaar.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen